Vintage letters

Fan van vintage letters?

Ben je fan van lichtgevende vintage letters zoals je ze in Hollywood en Las Vegas vaak ziet? Wij produceren handgemaakte letters met een vintage look. De echte oude letters zijn vaak lastig te vinden of blijken onbetaalbaar. welovecolor.nl kiest er voor om nieuwe letters te maken met een geleefd, industriëel uiterlijk. Onze vintage letter kan het puntje op de i zijn, wanneer je op zoek bent naar een trendy, industriëel interieur. Het gebruik van authentieke gloeilampen, in combinatie met de aangesloten dimmer, maakt de vintage look compleet. Een look die in vrijwel ieder interieur toegepast kan worden.

Op maat gemaakt

Onze vintage letters rollen niet van de lopende band, maar worden met de hand gemaakt in onze werkplaats in Haarlem. Handmade in Haarlem, zoals wij altijd zeggen. Iedere letter heeft hierdoor zijn eigen karakteristieke eigenschappen en de invloed van de klant op het eindresultaat is dan ook maximaal. Zowel qua font, kleur, lichtbron en formaat. Letters van een meter hoog of groter? Een combinatie van neon verlichting en authentieke gloeilampen? Wat ons betreft kan het niet gek genoeg!

Bestel direct via de website of neem contact voor de mogelijkheden

Onze vintage letter kan online besteld worden via onze website. Particulieren betalen veilig via iDeal, Credit Card of Paypal. Bedrijven op factuurbasis. Nadat we het gewenste ontwerp overeengekomen zijn, volgt altijd nog een definitieve digitale tekening van onze kant. De levertijd is maximaal 3 weken. Mochten de letters met vintage look geleverd moeten worden voor een specifieke datum? Neem dan eerst contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

  

  

  

  

 

   

  

 

© 2013 - 2021 welovecolor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel