Lichtletters

welovecolor.nl maakt Lichtletters in alle soorten en maten

Of het nu gaat om lichtletters met klassieke gloeilampen, moderne leds of neon verlichting, bij welovecolor.nl kun je licht letters op maat laten maken. Wij produceren de lichtletter met de hand in onze werkplaats in Haarlem. Doordat wij het gehele proces zelf verzorgen, zijn er geen restricties qua materiaal, lichtbron, formaat of stijl. Iedere lichtletter is dus uniek, niemand zal een identiek exemplaar in huis hebben.

Zowel voor particulieren als zakelijke klanten

Een enkele lichtletter voor op een kinderkamer of een complete bedrijfsnaam voor buiten aan de gevel? Bij welovecolor.nl kun je zowel als particulier en zakelijke klant terecht voor licht letters. Via onze webshop bieden we een grote verscheidenheid aan producten aan, die direct online te bestellen zijn. Mocht het gaan om een groot aantal letters of om een specifiek ontwerp, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave. Zou je het fijn vinden als iemand van ons op locatie langskomt om de mogelijkheden te bespreken? Ook dit is uiteraard mogelijk.

Onze werkwijze

Vanaf het moment dat het eerste contact met de klant gelegd wordt, denken wij mee over het ontwerp. Natuurlijk zijn er klanten die precies weten wat zij willen, maar vaak zorgt onze ervaring in lichtontwerp ervoor dat de uiteindelijke lichtletters perfect passen bij de locatie, de huisstijl of het concept. Eerst overleg over het gewenste ontwerp, dan een digitale tekening van het eindproduct en als dit akkoord is gaan wij aan de slag.

  

  

  

  

 

   

  

 

© 2013 - 2022 welovecolor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel